Sunteti invitati la o cină exclusivistă pentru a celebra comunitatea noastră și toate acele lucruri ce ne unesc și ne aduc împreună.

Restaurantul Stejarii, sâmbătă, 25 noiembrie, începând cu ora 18:00.

Vă invităm să vă lasați răsfățați de muzica live de excepție, să vă bucurați de o atmosferă vibrantă și să savurați delicii culinare meticulos create de celebrul Chef Florin Dumitrescu – o veritabilă experiență de neuitat pentru toate simțurile.

Participarea este gratuită și dedicată exclusiv rezidenților Stejarii - vă rugăm să rezervați locurile aferente familiei dvs. pana la data de 23 noiembrie, cel mai tarziu.

Capacitatea și amenajarea Restaurantului Stejarii pentru acest eveniment poate acomoda 100 de participanți, înscrierile și confirmările aferente urmând a fi realizate în mod cronologic.

Copiii rezidenților care participă la cină sunt ivitați să se alăture unei petreceri speciale în zona de joacă Stejarii Country Club, unde vor fi organizate activități pentru copii între 3 și 12 ani.

  Vă rugăm să includeți detaliile de participare:

  Ne pare rau, dar toate locurile au fost rezervate

  Ne pare rau, dar toate locurile pentru copii au fost rezervate

  Informațiile despre oaspeți vor fi utilizate pentru acordarea accesului în Stejarii Clubul Rezidential, în ziua evenimentului. Pe parcursul derulării Evenimentului vor fi efectuate fotografii. O parte dintre acestea vor fi publicate în mediul online, pe paginile noastre de social media sau pe website-ul nostru www.stejarii.ro, în vederea promovării Evenimentului, însă fără a urmări în mod special identificarea persoanelor participante. Este posibil însă ca unele fotografii să surprindă totuşi imaginea dumneavoastră. Prin participarea la Eveniment, dvs. și invitații dvs. vă exprimați consimțământul pentru prelucrarea acestor date. Pentru informații suplimentare vă rugăm să consultați Nota de Informare, disponibilă prin accesare link-ului de mai jos.

  Pe parcursul derulării Evenimentului vor fi efectuate fotografii și filmări. O parte dintre acestea vor fi publicate în mediul online și pe paginile de social media ale Masterange, în vederea promovării Evenimentului. De asemenea, la acestea va avea acces și Premium Auto, partener în cadrul Evenimentului, pentru a putea face dovada organizării Evenimentului în relația cu producătorul Jaguar Land Rover.

  Scopul acestora este de a surprinde cadrul ambiental, fără a urmări în mod special identificarea persoanelor participante.

  Este posibil însă ca unele fotografii/filmări să surprindă totuşi imaginea dumneavoastră. Drept urmare, participarea la Eveniment reprezintă consimțământul dumneavoastră cu privire la această prelucrare, atât pentru dvs., cât și pentru copilul/copiii dvs. Pentru informații suplimentare vă rugăm să consultați Nota de Informare, disponibilă prin accesare link-ului de mai jos. Nu vor fi realizate filmări sau fotografii în zona dedicată copiilor, din cadrul Stejarii Country Club.

  Am citit Nota de Informare cu privire la Evenimentul Stejarii.

  Acest site este protejat de reCAPTCHA și de Google. Vezi Politica de Confidențialitate si Termenii Serviciului