BEST Preschool

BEST Preschool (British Education & Sports Tiriac Preschool) reprezintă cea mai completă experiență locală pe care un copil o poate întâlni în materie de dezvoltarea intelectuală prin curriculum britanic, combinat cu inițiere în sport, într-un mediu sănătos și curat.

Grădinița se bazează pe curriculum educațional britanic, având alături o echipă de experți, inclusiv vorbitori nativi de limba engleză. Grădinița noastră are încredere în curriculumul britanic pentru cultivarea și susținerea inovației, talentelor și intereselor fiecărui tânăr cursant al nostru.


Astfel, programul educațional include inițiere sportivă prin intermediul unei echipe de antrenori profesioniști care vor asigura orele de curs pentru micii cursanți de la BEST Preschool. Încurajăm inițierea copiilor cu vârste cuprinse între 18 luni și 6 ani în alergare, tenis, fotbal, înot, patinaj pe gheață, baschet și alte discipline sportive suplimentare pentru a le oferi o bază solidă de abilități motrice prin intermediul unor cursuri distractive și active.


Poziționarea excepțională în cadrul Pădurii Băneasa oferă un mediu curat și sănătos pentru copii, asigurându-le posibilitatea de a explora împrejurimile și de a le folosi ca habitat natural pentru activități ludice.