TERMENI SI CONDITII

APLICAȚIA STEJARII

 

Stejarii – Clubul Rezidenţial & Stejarii Collection

Bine ati venit in aplicatia mobila Stejarii!

Va invitam sa cititi cu atentie atat Termenii si Conditiile, cat si Politica de Confidentialitate referitoare la datele cu caracter personal prelucrate in contextul utilizarii aplicatiei  si care poate fi consultata AICI. Aceste documente reglementeaza atat modul de utilizare a Aplicatiei, cat si relatia cu utilizatorii acesteia.

Designul si continutul aplicatiei STEJARII apartin in exclusivitate societatii MASTERANGE ROMANIA S.R.L. , cu sediul social in Şos. Nordului, 24-26, sector 1, Bucureşti, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub numarul J40/3330/2003, avand CUI 15262492, atribut fiscal RO si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

DEFINITII

Termenul “Aplicatie” folosit in acest document se refera la aplicatia mobila STEJARII  pusa la dispozitia rezidentilor din Stejarii – Clubul Rezidential si Stejarii Collection si a invitatilor acestora.

Utilizator – persoana fizica care are sau obtine acces la Continut, prin mijloacele de comunicare puse la dispozitie de catre MASTERANGE ROMANIA S.R.L. (electronic)in cadrul Aplicatiei, respectiv rezidentul din Stejarii – Clubul Rezidential si/sau Stejarii Collection si invitatii sai – adulti si/sau copii.

Cont – sectiune din aplicatie formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite utilizatorului, dupa caz, accesul, vizualizarea, consultarea, evaluarea, interogarea informatiilor si transmiterea solicitarii si care contine informatii puse la dispozitie de catre acesta.

Pentru utilizarea Aplicației Stejarii există mai multe tipuri de Conturi (contul reprezintă calea de acces în Aplicația Stejarii), Conturi Principale (i.e. Cont Master) și Conturi Asociate (i.e. Cont Invitat Adult/Copil, Cont Pet):

  1. Cont Master – poate fi creat și utilizat de Locatarul persoană fizică titular al contractului de închiriere sau Reprezentantul Locatarului persoană juridică, având calitatea de reprezentant legal/convențional/angajat/mandatar și care este concomitent titularul dreptului de a utiliza unitatea locativă conform contractului de închiriere („Master”);
  2. Cont Invitat Adult – poate fi creat prin trimiterea unei invitatii de către titularul unui Cont Master și poate fi utilizat de un Ocupant, persoană fizică care are dreptul de a utiliza unitatea locativă în temeiul contractului semnat de locatar („Invitat Adult”), sau orice alta persoana fizica, desemnata de titularul Contului Master si careia i se transmite invitatia;
  3. Cont Invitat Copil – poate fi creat prin trimiterea unei invitatii de către titularul unui Cont Master și poate fi utilizat de copilul căruia Masterul în calitate de părinte/tutore/reprezentant legal a decis să îi acorde dreptul sa creeze un cont în Aplicația Stejarii („Invitat Copil”).
  4. Cont Pet – poate fi creat şi gestionat de către un Cont Master și este dedicat animalului de companie.

Rezidentul va deschide un Cont Master in Aplicatie prin parcurgerea pasilor corespunzatori, cont din care  ulterior va putea trimite o invitatie catre un adult sau un copil (acestia urmand sa beneficieze, dupa parcurgerea pasilor corespunzatori pentru activarea acestor conturi, de facilitatile oferite in cadrul Aplicatiei pentru Contul Invitat Adult, respectiv Contul Invitat Copil). De asemenea, titularul unui Cont Master poate deschide un Cont Pet, dedicat animalului de companie.

Rezidentul titular al Contului Master este responsabil pentru transmiterea invitatiei pentru crearea Contului Invitat Adult de catre persoana adult invitata (fie un ocupant al imobilului, fie o alta persoana imputernicita de rezident pentru a avea acces la functionalitatiel Aplicatiei). De asemenea, prin crearea Contului Invitat Adult, rezidentul titular al Contului Master este de acord si isi asuma responsabilitatea pentru accesul persoanei adult careia i-a trimis invitatia in Aplicatie si la functionalitatile acesteia. Rezidentul titular al Contului Master este responsabil fata de MASTERANGE ROMANIA S.R.L. pentru toate actiunile intreprinse de catre persoana adult invitata prin accesarea functionalitatilor Aplicatiei (inclusiv dar nelimitat la posibilitatea de deblocare usa – accesul in imobilul unde este situat apartamentul inchiriat de rezident, efectuarea unei sesizari catre Biroul Concierge si suportarea, dupa caz, a costurilor aferente, etc.), si se obliga sa informeze fara intarziere MASTERANGE ROMANIA S.R.L. in ceea ce priveste incetarea/retragerea accesului invitatului adult la functionalitatile Aplicatiei, in caz contrar fiind raspunzator pentru toate si oricare actiuni ale acestuia efectuate prin intermediul Aplicatiei.

Rezidentul titular al Contului Master, prin transmiterea invitatiei pentru crearea Contului Invitat Copil, declara ca este parintele/reprezentantul legal (de ex. Tutore) al copilului caruia ii permite crearea Contului Invitat Copil, cu acces la o serie limitata de functionalitati si actiuni in contexul utilizarii Aplicatii, respectiv: deblocare ușă, evenimente care sunt adresate întregii comunități indiferent de vârstă, program privilege, oferte și servicii. De asemenea, rezidentul titular al Contului Master este responsabil fata de MASTERANGE ROMANIA S.R.L. pentru toate actiunile intreprinse de catre invitatul copil prin accesarea functionalitatilor Aplicatiei disponbile pentru Contul Invitat Copil, si se obliga sa informeze fara intarziere MASTERANGE ROMANIA S.R.L. in ceea ce priveste incetarea/retragerea accesului invitatului copil la functionalitatile Aplicatiei, in caz contrar fiind raspunzator pentru toate si oricare actiuni ale acestuia efectuate prin intermediul Aplicatiei.

Prin „Continut” intelegem:

  • toate informatiile din aplicatie care pot fi vizualizate, respectiv accesate si folosite prin utilizarea Aplicatiei;
  • posibilitatea deblocarii (deschiderii) usii blocului in care rezidentul are inchiriat un apartament, precum si a accesului pietonal in Stejarii – Clubul Rezidential si Stejarii Collection (turnicheti), conform procedurii de permitere a accesului prin intermediul Aplicatiei;
  • serviciile Concierge oferite de catre MASTERANGE ROMANIA S.R.L. in cadrul Stejarii – Clubul Rezidential si Stejarii Collection, respectiv: initierea de sesizari, apelarea Biroului Concierge, oferirea de feedback cu privire la serviciile prestate, comandarea unui taxi (Black Cab) sau rervarea unui shuttle bus catre Aeroportul Otopeni;
  • Beneficiile oferite prin Programul Privilege destinat rezidentilor din Stejarii – Clubul Rezidential si Stejarii Collection (inclusiv inrolarea in acest program);
  • Informatii legate de produsele, evenimentele, noutăţile (administrative), ofertele speciale (cumparaturi, restaurante, educatie), serviciile disponibile intr-o anumita perioada;
  • Evenimentele de interes organizate in beneficiul rezidentilor din Stejarii – Clubul Rezidential si Stejarii Collection.

Date cu caracter personal – orice informaţii privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (“persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identităţii sale. Va rugam sa consultati Politica de confidenţialitate privind Datele Personale disponibilă AICI pentru a consulta detalii privind datele pe care le prelucram.

ACCEPTAREA “TERMENILOR SI CONDITIILOR”

Inainte de a utiliza aplicatia mobila Stejarii va rugam sa cititi cu atentie prevederile din prezentul document. Ele stabilesc termenii si conditiile utilizarii de catre dumneavoastra a tuturor materialelor care alcatuiesc aplicatia mobila Stejarii. Accesarea si utilizarea Aplicatiei presupun acceptarea Termenilor si Conditiilor publicate, toate acestea avand valoare contractuala deplina intre parti. De asemenea, va rugam sa cititi  Politica de confidenţialitate, intrucat prevede informatiile relevante cu privire la prelucrarea datelor dvs. Cu caracter personal in calitate de Utilizatori ai Aplicatiei Stejarii.

MASTERANGE ROMANIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul Aplicatiei. In aceasta situatie, MASTERANGE ROMANIA S.R.L. va instiinta utilizatorii prin afisarea schimbarilor pe o pagina sau mesaj ce va aparea in momentul accesarii Aplicatiei. Folosirea in continuare a Aplicatiei de catre utilizator constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor aduse acesteia.

CONTINUTUL APLICATIEI

Continutul, astfel cum este definit, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate in Aplicatie, sunt proprietatea exclusiva a Societatii MASTERANGE ROMANIA S.R.L., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens, in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

Utilizatorilor nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea in alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original.

Informatiile publicate in Aplicatia Stejarii sunt informatii de interes general despre MASTERANGE ROMANIA S.R.L., produsele comercializate de partenerii sai, precum si alte informatii considerate de MASTERANGE ROMANIA S.R.L. ca fiind de interes pentru utilizatorii Aplicatiei mobile, rezidenti ai Stejarii Clubul Rezidential Stejarii Collection si invitatii acestora.

MASTERANGE ROMANIA S.R.L. isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie din aplicatia mobila Stejarii.

MASTERANGE ROMANIA S.R.L. isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

COPYRIGHT

Continutul aplicatiei mobile Stejarii – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Societatii MASTERANGE ROMANIA S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Prin urmare, folosirea in scopuri comerciale, fara acordul MASTERANGE ROMANIA S.R.L., a oricaruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

ACCES

Utilizarea aplicatiei mobile Stejarii este dedicata exclusiv rezidentilor Stejarii Clubul Rezidential si Stejarii Collection, precum si a invitatilor acestora (adult/copil) pe baza unui user si a unei parole, dupa acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, precum si dupa citirea Politicii de confidentialitate.

LEGATURI

Aplicatia mobila Stejarii poate gazdui legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

MASTERANGE ROMANIA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru nicio paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzata de informatiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

O parte din continutul aplicatiei mobile Stejarii respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile si simbolurile lor, este pusa la dispozitia noastra de producatorii si furnizorii parteneri. Din acest motiv, MASTERANGE ROMANIA S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratete sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute in Aplicatie.

Imaginile prezentate in aplicatia mobila Stejarii au rol exemplificativ, iar produsele si/sau serviciile efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente in Aplicatie, in orice mod (configurare, culoare, accesorii, aspect, ambient, etc.)

MASTERANGE ROMANIA S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate in promotiile disponibile in Aplicatia Stejarii.

MASTERANGE ROMANIA S.R.L. nu este responsabila pentru greselile de tiparire sau afisare a preturilor, caracteristicilor, imaginilor produsele sau serviciilor afisate in Aplicatia Stejarii.

MASTERANGE ROMANIA S.R.L. nu raspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretentiile sau cheltuielile aparute ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a “Termenilor si conditiilor”.

MASTERANGE ROMANIA S.R.L. nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Aplicatiei precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afisate pe acestea.

FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONTINUTUL Aplicatiei Stejarii SAU DE A AFECTA FUNCTIONAREA ORICĂRUI SERVER CARE GAZDUIEŞTE APLICATIA VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A ACESTEIA SI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINTA ATRAGEREA RĂSPUNDERII AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

IN CAZUL IN CARE NU AGREATI CONDITIILE SI TERMENII PREZENTULUI DOCUMENT VA RUGAM SA NU ACCESAŢI Aplicatia Stejarii.