Rezerva un tur

-

STEJARII Clubul Rezidential

Inconjurat de o padure de stejari de aproximativ 250 ha, proiectul rezidential ofera apartamente elegante de inchiriat in nordul Bucurestiului.

Situat in
inima unei Paduri de Stejari

In Clubul Rezidential Stejarii puteti alege apartamente cu 1 sau 4 dormitoare, duplex sau penthouse inconjurate de spatii exterioare splendide, disponibile doar pentru inchiriere.

Insotiti-ne intr-un Tur Video

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Un proiect de succes
dezvoltat de Tiriac Imobiliare

Stejarii Clubul Rezidential este un proiect de succes realizat de Tiriac Imobiliare, unul dintre cei mai puternici jucatori imobiliari din Romania.
Stejarii Clubul Rezidential este un proiect de succes realizat de Tiriac Imobiliare, unul dintre cei mai puternici jucatori imobiliari din Romania.

Interior Ambient

Stejarii reprezinta un stil de viata in care visurile devin realitate, sub forma unor locuinte magnifice, impreuna cu o intreaga gama de servicii all-inclusive ale unei statiuni elegante.

Privilege Experience

Clubul Rezidential Stejarii ofera accesul la un Program Exclusiv prin care isi recompenseaza rezidentii deoarece fac parte din comunitate. In consecinta, puteti accesa o varietate de marci care ofera beneficii unice pe baza unui card personalizat. 

Facilitati Pentru confortul dumneavoastra

Securitate

Clubul Rezidential Stejarii este o comunitate inchisa ce pune accent pe siguranta si securitate. Accesul in incinta sa este monitorizat si realizat prin puncte de acces de control, atat pentru rezidenti, precum si pentru vizitatori si furnizori. Echipa de securitate este disponibila 24/7 pentru protectia dumneavoastra.

Mentenanta

Serviciul de mentenanta dedicata asigura un nivel ridicat de confort si siguranta, oferind asistenta tehnica si interventie pentru rezolvarea oricarui incident. Echipa noastra Concierge este disponibila 24/7 sa va asiste, fie ca ii contactati prin apel telefonic, email sau prin intermediul aplicatiei Stejarii.

MiniMarket

In fiecare zi, minimarketul din incinta cartierului va ofera o varietate de produse proaspete, gustoase si produse autohtone. Amplasat intr-o locatie prielnica, puteti alege fie sa faceti cumparaturile, fie sa va comandati articolele preferate. O selectie sofisticata de vinuri si produse de top va satisface orice gust.

Spatiu dedicat intalnirilor

In cadrul Stejarii puteti accesa o zona dedicata, complet utilata, unde va puteti desfasura afacerile. Un centru de copiere, imprimare, proiector si fax este, de asemenea, disponibil pentru orice nevoi veti intampina. Aveti o intalnire de afaceri si nu doriti sa parasiti Clubul? Venim cu o solutia: programati-va prin biroul Concierge!

Parc pentru caini

O zona imprejmuita, dedicata cainilor, unde animalele de companie se pot juca liber fara lesa, sub supravegherea stapanilor. Parcul pentru caini este amenajat respectand regulile de igiena si interactiune pentru animalele de companie.

Loc de joaca

O zona exterioara amenajata cu echipamente sigure si colorate, pe placul copiilor, este amenajata pentru a se bucura de aer proaspat si activitati distractive, legand noi prietenii. Facilitatea este dedicata divertismentului, intr-un mediu sigur si controlat.

Biciclete si scutere electrice

Prin biroul Concierge, rezidentii au la dispozitie, spre inchiriere, biciclete si trotinete electrice pentru distractie si un stil de viata sanatos.

Peisaj

O zona verde si vasta este amenajata intr-un mix peisagistic care creeaza confort estetic, in timp ce imbratiseaza organic toate cladirile din jur. Aleile decorate atent sunt perfecte pentru jogging si plimbari relaxante.