Rezerva un tur

-

Rezerva un tur
-

STEJARII Clubul Rezidential

Inconjurat de o padure de stejari de aproximativ 250 ha, proiectul rezidential ofera apartamente elegante de inchiriat in nordul Bucurestiului.

video
play-sharp-fill

Situat in
inima unei Paduri de Stejari

In Clubul Rezidential Stejarii puteti alege apartamente cu 1 sau 4 dormitoare, duplex sau penthouse inconjurate de spatii exterioare splendide, disponibile doar pentru inchiriere.

Insotiti-ne intr-un Tur Video

video
play-sharp-fill
Please accept marketing-cookies to watch this video.

Un proiect de succes
dezvoltat de Tiriac Imobiliare

Clubul Rezidential Stejarii este un proiect de mare succes dezvoltat de Tiriac
Imobiliare, unul dintre cei mai puternici jucători imobiliari din România.
Stejarii Clubul Rezidential este un proiect de succes realizat de Tiriac Imobiliare, unul dintre cei mai puternici jucatori imobiliari din Romania.

Stejarii reprezinta un stil de viata in care visurile devin realitate, sub forma unor locuinte magnifice, impreuna cu o intreaga gama de servicii all-inclusive ale unei statiuni elegante.

Facilitati Pentru confortul dumneavoastra

Securitate

Clubul Rezidential Stejarii este o comunitate inchisa ce pune accent pe siguranta si securitate. Accesul in incinta sa este monitorizat si realizat prin puncte de acces de control, atat pentru rezidenti, precum si pentru vizitatori si furnizori. Echipa de securitate este disponibila 24/7 pentru protectia dumneavoastra.

Concierge

Serviciul nostru de Concierge este disponibil pentru a va ajuta in indeplinirea sarcinilor zilnice intr-un mod profesionist si eficient. La cererea personala, sau chiar virtuala prin aplicatia noastra Stejarii, echipa Concierge va poate oferi informatii generale de interes, programari sau rezervari pentru bilete de teatru, filme sau avion, restaurante, limuzina cu sofer sau chiar programari pentru service auto. Pentru a va economisiti timp, echipa noastra poate prelua sarcini precum cumparaturi, livrare de flori, servicii de curatatorie chimica si alte cerinte. De luni pana duminica, intre orele 8:00 si 22:00, fiecare solicitare este tratata cu cea mai mare discretie si celeritate.

Mentenanta

Serviciul de mentenanta dedicata asigura un nivel ridicat de confort si siguranta, oferind asistenta tehnica si interventie pentru rezolvarea oricarui incident. Echipa noastra Concierge este disponibila 24/7 sa va asiste, fie ca ii contactati prin apel telefonic, email sau prin intermediul aplicatiei Stejarii.

Loc de joaca

O zona exterioara amenajata cu echipamente sigure si colorate, pe placul copiilor, este amenajata pentru a se bucura de aer proaspat si activitati distractive, legand noi prietenii. Facilitatea este dedicata divertismentului, intr-un mediu sigur si controlat.

Privilege Community

The Privilege Community is a program, free of charge, exclusively dedicated to Stejarii Collection members, that offers various thematic events, trips, and tailored experiences to our residents.

MiniMarket

In fiecare zi, minimarketul din incinta cartierului va ofera o varietate de produse proaspete, gustoase si produse autohtone. Amplasat intr-o locatie prielnica, puteti alege fie sa faceti cumparaturile, fie sa va comandati articolele preferate. O selectie sofisticata de vinuri si produse de top va satisface orice gust.

Spatiu dedicat intalnirilor

In cadrul Stejarii puteti accesa o zona dedicata, complet utilata, unde va puteti desfasura afacerile. Un centru de copiere, imprimare, proiector si fax este, de asemenea, disponibil pentru orice nevoi veti intampina. Aveti o intalnire de afaceri si nu doriti sa parasiti Clubul? Venim cu o solutia: programati-va prin biroul Concierge!

Parc pentru caini

O zona imprejmuita, dedicata cainilor, unde animalele de companie se pot juca liber fara lesa, sub supravegherea stapanilor. Parcul pentru caini este amenajat respectand regulile de igiena si interactiune pentru animalele de companie.

Biciclete si scutere electrice

Prin biroul Concierge, rezidentii au la dispozitie, spre inchiriere, biciclete si trotinete electrice pentru distractie si un stil de viata sanatos.

Privilege Experience

Clubul Rezidential Stejarii ofera accesul la un Program Exclusiv prin care isi recompenseaza rezidentii deoarece fac parte din comunitate. In consecinta, puteti accesa o varietate de marci care ofera beneficii unice pe baza unui card personalizat. 

Doriti sa aflati mai multe?
Rezerva un tur

Download