Rezerva un tur

-

Experience  the Exclusivity vibe

Prioritatea noastra este ca rezidentii din Stejarii sa se poata bucura de intreaga gama de servicii dedicate si sa poata accesa multimple facilitati, in timp ce petrec o experienta unica in complexul nostru rezidential.

Customer Care
Serviciul Customer Care este gestionat prin furnizarea zilnica de asistenta tehnica, servicii de curatare si amenajare a spatiilor. In ceea ce priveste solutiile pentru TV si Internet, furnizorii nostri au integrat sisteme performante si securizate alaturi de o gama larga de abonamente, potrivite fiecarei preferinte. Echipa noastra va poate oferi suport si referinte pentru: » personal shopping » plata facturii prin biroul Concierge » ATM si POS » comenzi de flori si cadouri » ingrijirea copiilor » menaj » servicii financiare » servicii medicale » inchiriere de biciclete si scutere electrice » servicii de incarcare rapida pentru masini electrice .
Concierge virtual. Servicii reale
Oaspetii Clubului Rezidential Stejarii pot accesa exclusiv aplicatia rezidentiala unica in Romania, „Stejarii”, disponibila atat in AppStore, cat si in Google Play. Conceputa pentru a usura fluxul de comunicare, orice solicitare catre Biroul Concierge este la doar un click distanta. Aplicatia Stejarii va ajuta sa: » generati cod QR pentru acces rezidential » programati permisiunile vizitatorilor » trimiteti o cerere catre echipa noastra sau sa puneti o intrebare » cereti o livrare » cereti asistenta » primiti oferte si invitatii exclusive » primiti si accesati informatii despre evenimente » comunicati probleme tehnice. Orice solicitare adresata Biroului Concierge este acum in buzunarul dumneavoastra! Mai rapid decat un apel telefonic, la fel de usor ca un mesaj WhatsApp!
Descoperiti Tiriac Collection
Tururile pentru copii, rezervate prin Aplicatia Stejarii de catre rezidentii nostri, sunt gratuite. Un concept unic in Romania, Tiriac Collection gazduieste una dintre cele mai mari colectii de masini private. Galeria expune vehicule si modele de motociclete impresionante produse incepand cu anul 1899, cu povesti fascinante sau fosti proprietari celebri.
Fitness & relaxare
Pe baza abonamentului de o zi, puteti gasi o oaza speciala pentru evadarea zilnica la mai putin de 3 minute de mers pe jos de la Clubul Rezidential: tenis, aerobic, ciclism, inot, squash, kickboxing, karate kyokushin. Sau, dupa o zi obositoare la birou, cateva ore de relaxare la piscina va pot reincarca bateriile.
Previous
Next

Testimonialede la Membrii Clubului