Rezerva un tur

-

Concept unicPe piata imobiliara

Serviciul nostru de Concierge este disponibil pentru a va ajuta in indeplinirea sarcinilor zilnice intr-un mod profesionist si eficient. La cererea personala, sau chiar virtuala prin aplicatia noastra Stejarii, echipa Concierge va poate oferi informatii generale de interes, programari sau rezervari pentru bilete de teatru, filme sau avion, restaurante, limuzina cu sofer sau chiar programari pentru service auto. Pentru a va economisiti timp, echipa noastra poate prelua sarcini precum cumparaturi, livrare de flori, servicii de curatatorie chimica si alte cerinte. De luni pana duminica, intre orele 8:00 si 22:00, fiecare solicitare este tratata cu cea mai mare discretie si celeritate.

Les clefs d’Or Romania

Echipa Concierge a Clubului Rezidential Stejarii a obtinut premiul „Les Clefs d’Or”, ce reprezinta recunoasterea oferita de asociatia profesionistilor din domeniul ospitalitatii, o retea globala care numara aproximativ 4000 de membri ce lucreaza in peste 80 de tari si 530 de destinatii.
De la Berlin la New York, de la Paris la Tokyo sau in tari spectaculoase, Les Clefs d’Or reprezinta dovada profesionalismului, daruirii si excelentei in servicii.

Please accept marketing-cookies to watch this video.